اخبار ویژه
انتشار گزارش حسابرسي از شهرداري تهران، که رييس جمهور احمدي نژاد و هوادارانش به شدت سعي کردند تا از انتشار آن جلوگيري کنند نشان دهنده شکل گيري جبهه تازه اي در داخل جناح راست عليه احمدي نژاد است که در اين گزارش نشان داده شده که در سه سال شهرداري تهران بارها و بارها از قوانين تخلف کرده است که اسناد برخي از آن ديگر در دسترس نيست.
مقدمه گزارش، به نظر محمد علي نجفي عضو انجمن شهر تهران و رييس سابق سازمان برنامه "به علت وجود موارد متعدد اقدام برخلاف قوانين و مقررات مالي شهرداري و نيز عدم دسترسي به بسياري از اسناد و مدارک مربوط به منشاء قانوني پرداخت ها و... از آن جا که کارشناسان با اعلام «عدم اظهارنظر»، اقدامات انجام شده را تاييد نکرده اند"، نشان مي دهد که چنان آشفتگي در سيستم مالي حسابداري شهرداري به وجود آمده که امکان يافتن نواقص و کاستي ها و سوء استفاده هاي احتمالي وجود ندارد.
به نوشته روزنامه اعتماد "شوراي شهر تهران" اين حسابرسي را با همه نواقص و کاستي هايي که به علت نبود اسناد هزينه ها و دسترسي نداشتن حسابرسان به اسناد مالي تهيه شده بود، تاييد کرد و باز هم اين محمدعلي نجفي بود که برخي از ناگفته هاي آن را شرح داد.
مواردي از قبيل پرداخت بيش از 25 درصد کل برخي قراردادها به عنوان پيش پرداخت، عدم کسر 10 درصد حسن انجام کار، تقسيط عوارض به اقساط بيش از 36 ماهه، عدم احراز صلاحيت برخي از پيمانکاران، پرداخت هاي خلاف ضابطه به عنوان کمک به افراد موسسات مختلف، از اين جمله تخلفات انجام شده اند. به گفته نجفي همچنين "گروه ديگري از اشکالات مربوط به برخي سوءاستفاده ها است که بايد به جد مورد پيگيري واقع شود. مثلاً گفته مي شود در مواردي، کساني که در پروژه هاي مشارکت با شهرداري دخيل بوده اند، پس از پايان پروژه سهم شهرداري را نپرداخته اند و متاسفانه اقدامي هم براي استيفاي حقوق شهرداري نشده است."
حسابرسي دوران شهرداري احمدي نژاد بعد از آن صورت گرفت که اعضاي انجمن شهر سابق فاش کردند که سيصد ميليارد تومان هزينه بدون سند در اين دوره صورت گرفته است. عوامل سابق شهرداري که الان در دولت حضور دارند، از آن زمان با تبليغات وسيع همه چيز را ناشي از ناکارآمدي سيستم مالي شهرداري دانسته و هر نوع تخلفي را رد کرده اند، اما مواردي مانند مصرف گاز [ از پانصد ميليون به پنج برابر] نوشابه [ تا اندازه هفتصد ميليون تومان در يک سال]، عجيب تر از آن هستند که بتوان آنها را عادي تلقي کرد.
پيچيدگي سيستم مالي شهرداري، که مي تواند به تعمد ايجاد شده باشد، گرچه مانع از اثبات تخلف ها شده، اما مواردي که گزارش کارشناسي بدانها اشاره کرده و از داخل حسابرسي ها استخراج شده از جمله اينهاست: - به موجب مفاد تبصره 57 بودجه سال 82 شوراي شهر تهران، شهرداري را مکلف کرده بود حداکثر طي شش ماه اول سال 82 نسبت به تهيه و تدوين نظام حسابداري تعهدي براي شهرداري اقدام کند، ولي اين نظام مالي تا سال 85 اجرا نشده است. - شهرداري تهران دو فقره وام بدون مجوز شوراي شهر تهران به شوراي هماهنگي سازمان تبليغات اسلامي و موسسه قرض الحسنه بسيجيان پرداخت کرده است. - مستنداتي مبني بر احراز صلاحيت پيمانکاران به منظور انطباق مبلغ قراردادهاي منعقده با رتبه بندي آنها ارائه نشده است. - 31 ميليارد تومان درآمد حاصل از جرائم ماده 100 به صورت کامل در رويدادهاي مالي شهرداري ثبت نشده است. - سازمان هاي شهرداري مانده حساب خود را در پايان سال مالي به حساب هاي شهرداري واريز نکرده اند. - 139 ميليون تومان برخلاف ماده 73 قانون شهرداري ها خارج از شهر تهران در شهر بم صرف شده است. - 4.5 ميليارد تومان برخلاف دستورالعمل اجرايي بودجه براي پرداخت ترميم حقوق، پاداش به پرسنل، کمک به مساجد، ارگان ها و برگزاري مراسم و اعياد ملي و مذهبي پرداخت شده است. - پرداخت 738 ميليون تومان کمک به موسسات عام المنفعه، 143 ميليون تومان کمک به افراد بي بضاعت و 640 ميليون تومان کمک به موسسات خصوصي. - 25 پروژه با 5/15 ميليارد تومان اعتبار مصوب در بودجه حذف و 106 پروژه با هزينه 35 ميليارد تومان فاقد اعتبار مصوب اجرا شده است. در محدوده رسيدگي هاي به عمل آمده، برخي از هزينه هاي انجام شده جمعاً به مبلغ 5/1 ميليارد تومان در انطباق با رديف بودجه مصوب به شرح زير هزينه نشده اند: کمک به موسسات عام المنفعه 738 ميليون تومان، کمک به افراد بي بضاعت 143 ميليون تومان و کمک به موسسات خصوصي 640 ميليون تومان. به علاوه، انتشار 6 ماهه صورت مالي درآمدها و هزينه ها انجام نشده است، و گزارش اصلاحيه بودجه سال مالي 82 نيز به حسابرسان ارائه نشده است. اين در حالي است که کل درآمدهاي شهرداري در اين سال 950 ميليارد تومان و هزينه 824 ميليارد تومان است. بودجه جاري مصوب سال 82 معادل 307 ميليارد تومان و عملکرد شهرداري 273 ميليارد تومان است. بودجه مصوب عمراني 623 ميليارد تومان و هزينه ها در اين بخش 531 ميليارد تومان است. سال 83؛ پنج ميليارد تومان هزينه تلفن در گزارش حسابرسي که روزنامه اعتماد بخشي از آن را استخراج کرده است آمده:
"به موجب يک قرارداد بهره برداري از بازارهاي سنتي و شهربازي در منطقه 20 به موسسه خيريه امام علي واگذار شده است که با توجه به بررسي ها ضمن آنکه مجري شرايط قرارداد را رعايت نکرده اجاره دريافتي نيز کمتر از ميزان اجاره مشخص شده توسط کارشناسان است." به نوشته اين روزنامه، اين موارد در دفترها ثبت نشده: بيست ميليارد تومان وام ازدواج به زوج هاي جوان [ که مصرف آن در جريان انتخابات رياست جمهوري معلوم شد]، يک ميليارد تومان بابت پرداخت قسمتي از تاوان يک ملک به صورت نقدي،350 ميليون تومان سرمايه گذاري در سازمان سرمايه گذاري و مشارکت هاي مردمي شهرداري؛ 301 ميليارد تومان درآمد از جرائم ماده 100.
پرداخت 5/2 ميليارد تومان برخلاف دستورالعمل اجرايي بودجه براي پرداخت ترميم حقوق، پاداش به پرسنل، کمک به مساجد، ارگان ها و برگزاري مراسم اعياد ملي و مذهبي از ديگر موارد ذکر شده در گزارش است.
ساير موارد مورد اشاره گزارش عبارتند از: پرداخت هاي ديگري به مسجد امام سجاد 50 ميليون تومان، شوراي شهر 75 ميليون تومان، دانشگاه تهران 98 ميليون تومان، اردوي راهيان نور 126 ميليون تومان، انتخابات مجلس 41 ميليون تومان، سازمان بسيج اساتيد 50 ميليون تومان و جمعيت دفاع از آزادي فلسطين 113 ميليون تومان، شوراي هماهنگي سازمان تبليغات اسلامي 100 ميليون تومان، سرمايه گذاري در سازمان سرمايه گذاري و مشارکت هاي مردمي 350 ميليون تومان، کالابرگ به نيروي انتظامي 100 ميليون تومان، پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي 100 ميليون تومان و ستاد نماز جمعه شهري 81 ميليون تومان. جمع مبالغ اهدايي 731 ميليون تومان است. روزنامه اعتماد تصريح کرده: "هزينه هاي حوزه معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران شامل 5/39 ميليارد تومان کمک به سازمان فرهنگي و هنري است که با توجه به دستورالعمل اجرايي بودجه برخي از هزينه هاي انجام شده از اين محل به شرح زير در انطباق با ضوابط و موازين مقرر نيست: بهسازي و تجهيز مجموعه فرهنگي نيروي مقاومت منطقه غرب 200 ميليون تومان، تجهيزات ورزشي بسيجيان 150 ميليون تومان، مطالبات شرکت شهروند 5/3 ميليارد تومان، تعميرات مجتمع ناحيه مقاومت بسيج غرب 220 ميليون تومان، انجام فعاليت هاي ايام شعبانيه يک ميليارد تومان، تجهيز و مرمت دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي 500 ميليون تومان، بازسازي سالن الغدير و کوي دانشگاه 106 ميليون تومان، بنياد فرهنگي مهدي 300 ميليون تومان، برگزاري مسابقات ورزشي بانوان کشورهاي اسلامي 200 ميليون تومان. جمع اين مبالغ 9/5 ميليارد تومان است." گزارش نشده ها مطابق گزارش منتشره: 137 باب انواع مستغلات ساختماني به ارزش تقريبي 5/5 ميليارد تومان به اجاره گذاشته شده که از اين بابت 26 ميليون تومان درآمد شناسايي و در حساب ها ثبت شده است. با توجه به متناسب نبودن حق الاجاره دريافتي با ارزش املاک واگذاري شده در غياب شواهد و اطلاعات کافي رعايت صرفه و صلاح شهرداري احراز نشده است. گزارش مي افزايد: به دليل ضعف و نبود نظام کنترلي اقدامات لازم براي پيگيري به موقع وصول درآمدهاي متعلقه در موعد مقرر زماني به عمل نيامده است و در نتيجه اطلاعات موثر درباره درآمدهاي واصل شده و مانده تعهدات سازمان ها و شرکت ها در سيستم درآمدي شهرداري توليد و منعکس نشده است. نبود اين اطلاعات منجر به امکان نداشتن قضاوت در مورد نوسان عمده درآمد به شرح جدول است. پرداخت 502 ميليون تومان بابت هزينه جذب و آموزش پرسنل مورد نياز ادارات کل اجرائيات شهر تهران به نيروي انتظامي فاقد مجوز و رديف اعتباري بدون رعايت تشريفات مقرر آيين نامه مالي شهرداري انجام شده است. گزارش هاي توجيهي اجراي 89 پروژه فاقد اعتبار مصوب اوليه به عنوان پروژه هاي اضطراري به مبلغ 33 ميليارد تومان ارائه نشده است. تعدادي ملک مسکوني متعلق به شهرداري در اختيار افراد حقيقي قرار گرفته که نحوه واگذاري، مبالغ حاصل از واگذاري و نيز مجوز واگذاري مشخص نشده است. گزارش تطبيقي بودجه و هزينه هاي شهرداري به شرح زير است. در سال 83، کل درآمدهاي شهرداري 1098 ميليارد تومان، هزينه ها هزار ميليارد تومان، بودجه جاري مصوب 478 ميليارد تومان، هزينه 428 ميليارد تومان، بودجه عمراني مصوب 915 ميليارد تومان و هزينه 574 ميليارد تومان بوده است. سال 84 گزارش حسابرسي از شهرداري تهران تصريح دارد:
امکان شناسايي139 ميليون تومان مانده حساب از بابت مابه التفاوت 888 ميليون تومان وجوه پرداختي و 748 ميليون تومان اسناد هزينه از بابت پرداخت به خانواده شهدا و ايثارگران به دليل ارسال نشدن به موقع اسناد هزينه در انطباق با ماهيت آن ميسر نيست. 15 ميليارد تومان وام ازدواج به زوج هاي جوان اختصاص داده شده است که تا تاريخ تهيه اين گزارش اطلاعات درخواستي در مورد جمع مبالغ پرداختي، جمع وام هاي رسيده و معوق ارائه نشده است. نتايج حاصل از بررسي 400 ميليارد تومان جرائم ماده 100 حاکي از ثبت نشدن کامل رويدادهاي مالي مرتبط با آراي صادره در دفاتر شهرداري تهران است. مجوز پرداخت وام به موسسه قرض الحسنه بسيجيان تحت عنوان وجوه اداره شده، ارائه نشده و نحوه و زمان بازيافت آن مشخص نيست. از 139 ميليارد تومان بودجه توسعه حمل و نقل عمومي تهران حدود 58 ميليارد تومان براي توسعه فضاي سبز و ساير تاسيسات شهري استفاده شده است. مبلغ 18 ميليارد تومان از بابت 47 پروژه مصوب در فعاليت هاي عمراني حذف و مبلغ 2/3 ميليارد تومان از بابت 17 پروژه اضافه شده است. مبلغ 25 ميليارد تومان تحت عنوان هزينه هاي پيش بيني نشده عمراني به تکميل پروژه هاي نيمه تمام و اجرايي پروژه هاي اضطراري 66 پروژه اختصاص داده شده که 60 مورد از اين پروژه ها بدون اعتبار مصوب اوليه بوده است. نتيجه حسابرسي ها در پايان به اين جا مي رسد که بر مبناي گزارش تطبيقي بودجه و هزينه هاي جاري، در سال 84 کل در آمدهاي شهرداري 1165 ميليارد تومان، هزينه ها 1323 ميليارد، بودجه مصوب جاري 557 ميليارد تومان، هزينه هاي جاري 520 ميليارد تومان، بودجه مصوب عمراني 913 ميليارد تومان، و هزينه هاي عمراني 802 ميليارد تومان بوده است.
انتشار گزارش حسابرسي از شهرداري تهران، که رييس جمهور احمدي نژاد و هوادارانش به شدت سعي کردند تا از انتشار آن جلوگيري کنند نشان دهنده شکل گيري جبهه تازه اي در داخل جناح راست عليه احمدي نژاد است که در اين گزارش نشان داده شده که در سه سال شهرداري تهران بارها و بارها از قوانين تخلف کرده است که اسناد برخي از آن ديگر در دسترس نيست.
مقدمه گزارش، به نظر محمد علي نجفي عضو انجمن شهر تهران و رييس سابق سازمان برنامه "به علت وجود موارد متعدد اقدام برخلاف قوانين و مقررات مالي شهرداري و نيز عدم دسترسي به بسياري از اسناد و مدارک مربوط به منشاء قانوني پرداخت ها و... از آن جا که کارشناسان با اعلام «عدم اظهارنظر»، اقدامات انجام شده را تاييد نکرده اند"، نشان مي دهد که چنان آشفتگي در سيستم مالي حسابداري شهرداري به وجود آمده که امکان يافتن نواقص و کاستي ها و سوء استفاده هاي احتمالي وجود ندارد.
به نوشته روزنامه اعتماد "شوراي شهر تهران" اين حسابرسي را با همه نواقص و کاستي هايي که به علت نبود اسناد هزينه ها و دسترسي نداشتن حسابرسان به اسناد مالي تهيه شده بود، تاييد کرد و باز هم اين محمدعلي نجفي بود که برخي از ناگفته هاي آن را شرح داد.
مواردي از قبيل پرداخت بيش از 25 درصد کل برخي قراردادها به عنوان پيش پرداخت، عدم کسر 10 درصد حسن انجام کار، تقسيط عوارض به اقساط بيش از 36 ماهه، عدم احراز صلاحيت برخي از پيمانکاران، پرداخت هاي خلاف ضابطه به عنوان کمک به افراد موسسات مختلف، از اين جمله تخلفات انجام شده اند. به گفته نجفي همچنين "گروه ديگري از اشکالات مربوط به برخي سوءاستفاده ها است که بايد به جد مورد پيگيري واقع شود. مثلاً گفته مي شود در مواردي، کساني که در پروژه هاي مشارکت با شهرداري دخيل بوده اند، پس از پايان پروژه سهم شهرداري را نپرداخته اند و متاسفانه اقدامي هم براي استيفاي حقوق شهرداري نشده است."
حسابرسي دوران شهرداري احمدي نژاد بعد از آن صورت گرفت که اعضاي انجمن شهر سابق فاش کردند که سيصد ميليارد تومان هزينه بدون سند در اين دوره صورت گرفته است. عوامل سابق شهرداري که الان در دولت حضور دارند، از آن زمان با تبليغات وسيع همه چيز را ناشي از ناکارآمدي سيستم مالي شهرداري دانسته و هر نوع تخلفي را رد کرده اند، اما مواردي مانند مصرف گاز [ از پانصد ميليون به پنج برابر] نوشابه [ تا اندازه هفتصد ميليون تومان در يک سال]، عجيب تر از آن هستند که بتوان آنها را عادي تلقي کرد.
پيچيدگي سيستم مالي شهرداري، که مي تواند به تعمد ايجاد شده باشد، گرچه مانع از اثبات تخلف ها شده، اما مواردي که گزارش کارشناسي بدانها اشاره کرده و از داخل حسابرسي ها استخراج شده از جمله اينهاست: - به موجب مفاد تبصره 57 بودجه سال 82 شوراي شهر تهران، شهرداري را مکلف کرده بود حداکثر طي شش ماه اول سال 82 نسبت به تهيه و تدوين نظام حسابداري تعهدي براي شهرداري اقدام کند، ولي اين نظام مالي تا سال 85 اجرا نشده است. - شهرداري تهران دو فقره وام بدون مجوز شوراي شهر تهران به شوراي هماهنگي سازمان تبليغات اسلامي و موسسه قرض الحسنه بسيجيان پرداخت کرده است. - مستنداتي مبني بر احراز صلاحيت پيمانکاران به منظور انطباق مبلغ قراردادهاي منعقده با رتبه بندي آنها ارائه نشده است. - 31 ميليارد تومان درآمد حاصل از جرائم ماده 100 به صورت کامل در رويدادهاي مالي شهرداري ثبت نشده است. - سازمان هاي شهرداري مانده حساب خود را در پايان سال مالي به حساب هاي شهرداري واريز نکرده اند. - 139 ميليون تومان برخلاف ماده 73 قانون شهرداري ها خارج از شهر تهران در شهر بم صرف شده است. - 4.5 ميليارد تومان برخلاف دستورالعمل اجرايي بودجه براي پرداخت ترميم حقوق، پاداش به پرسنل، کمک به مساجد، ارگان ها و برگزاري مراسم و اعياد ملي و مذهبي پرداخت شده است. - پرداخت 738 ميليون تومان کمک به موسسات عام المنفعه، 143 ميليون تومان کمک به افراد بي بضاعت و 640 ميليون تومان کمک به موسسات خصوصي. - 25 پروژه با 5/15 ميليارد تومان اعتبار مصوب در بودجه حذف و 106 پروژه با هزينه 35 ميليارد تومان فاقد اعتبار مصوب اجرا شده است. در محدوده رسيدگي هاي به عمل آمده، برخي از هزينه هاي انجام شده جمعاً به مبلغ 5/1 ميليارد تومان در انطباق با رديف بودجه مصوب به شرح زير هزينه نشده اند: کمک به موسسات عام المنفعه 738 ميليون تومان، کمک به افراد بي بضاعت 143 ميليون تومان و کمک به موسسات خصوصي 640 ميليون تومان. به علاوه، انتشار 6 ماهه صورت مالي درآمدها و هزينه ها انجام نشده است، و گزارش اصلاحيه بودجه سال مالي 82 نيز به حسابرسان ارائه نشده است. اين در حالي است که کل درآمدهاي شهرداري در اين سال 950 ميليارد تومان و هزينه 824 ميليارد تومان است. بودجه جاري مصوب سال 82 معادل 307 ميليارد تومان و عملکرد شهرداري 273 ميليارد تومان است. بودجه مصوب عمراني 623 ميليارد تومان و هزينه ها در اين بخش 531 ميليارد تومان است. سال 83؛ پنج ميليارد تومان هزينه تلفن در گزارش حسابرسي که روزنامه اعتماد بخشي از آن را استخراج کرده است آمده:
"به موجب يک قرارداد بهره برداري از بازارهاي سنتي و شهربازي در منطقه 20 به موسسه خيريه امام علي واگذار شده است که با توجه به بررسي ها ضمن آنکه مجري شرايط قرارداد را رعايت نکرده اجاره دريافتي نيز کمتر از ميزان اجاره مشخص شده توسط کارشناسان است." به نوشته اين روزنامه، اين موارد در دفترها ثبت نشده: بيست ميليارد تومان وام ازدواج به زوج هاي جوان [ که مصرف آن در جريان انتخابات رياست جمهوري معلوم شد]، يک ميليارد تومان بابت پرداخت قسمتي از تاوان يک ملک به صورت نقدي،350 ميليون تومان سرمايه گذاري در سازمان سرمايه گذاري و مشارکت هاي مردمي شهرداري؛ 301 ميليارد تومان درآمد از جرائم ماده 100.
پرداخت 5/2 ميليارد تومان برخلاف دستورالعمل اجرايي بودجه براي پرداخت ترميم حقوق، پاداش به پرسنل، کمک به مساجد، ارگان ها و برگزاري مراسم اعياد ملي و مذهبي از ديگر موارد ذکر شده در گزارش است.
ساير موارد مورد اشاره گزارش عبارتند از: پرداخت هاي ديگري به مسجد امام سجاد 50 ميليون تومان، شوراي شهر 75 ميليون تومان، دانشگاه تهران 98 ميليون تومان، اردوي راهيان نور 126 ميليون تومان، انتخابات مجلس 41 ميليون تومان، سازمان بسيج اساتيد 50 ميليون تومان و جمعيت دفاع از آزادي فلسطين 113 ميليون تومان، شوراي هماهنگي سازمان تبليغات اسلامي 100 ميليون تومان، سرمايه گذاري در سازمان سرمايه گذاري و مشارکت هاي مردمي 350 ميليون تومان، کالابرگ به نيروي انتظامي 100 ميليون تومان، پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي 100 ميليون تومان و ستاد نماز جمعه شهري 81 ميليون تومان. جمع مبالغ اهدايي 731 ميليون تومان است. روزنامه اعتماد تصريح کرده: "هزينه هاي حوزه معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران شامل 5/39 ميليارد تومان کمک به سازمان فرهنگي و هنري است که با توجه به دستورالعمل اجرايي بودجه برخي از هزينه هاي انجام شده از اين محل به شرح زير در انطباق با ضوابط و موازين مقرر نيست: بهسازي و تجهيز مجموعه فرهنگي نيروي مقاومت منطقه غرب 200 ميليون تومان، تجهيزات ورزشي بسيجيان 150 ميليون تومان، مطالبات شرکت شهروند 5/3 ميليارد تومان، تعميرات مجتمع ناحيه مقاومت بسيج غرب 220 ميليون تومان، انجام فعاليت هاي ايام شعبانيه يک ميليارد تومان، تجهيز و مرمت دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي 500 ميليون تومان، بازسازي سالن الغدير و کوي دانشگاه 106 ميليون تومان، بنياد فرهنگي مهدي 300 ميليون تومان، برگزاري مسابقات ورزشي بانوان کشورهاي اسلامي 200 ميليون تومان. جمع اين مبالغ 9/5 ميليارد تومان است." گزارش نشده ها مطابق گزارش منتشره: 137 باب انواع مستغلات ساختماني به ارزش تقريبي 5/5 ميليارد تومان به اجاره گذاشته شده که از اين بابت 26 ميليون تومان درآمد شناسايي و در حساب ها ثبت شده است. با توجه به متناسب نبودن حق الاجاره دريافتي با ارزش املاک واگذاري شده در غياب شواهد و اطلاعات کافي رعايت صرفه و صلاح شهرداري احراز نشده است. گزارش مي افزايد: به دليل ضعف و نبود نظام کنترلي اقدامات لازم براي پيگيري به موقع وصول درآمدهاي متعلقه در موعد مقرر زماني به عمل نيامده است و در نتيجه اطلاعات موثر درباره درآمدهاي واصل شده و مانده تعهدات سازمان ها و شرکت ها در سيستم درآمدي شهرداري توليد و منعکس نشده است. نبود اين اطلاعات منجر به امکان نداشتن قضاوت در مورد نوسان عمده درآمد به شرح جدول است. پرداخت 502 ميليون تومان بابت هزينه جذب و آموزش پرسنل مورد نياز ادارات کل اجرائيات شهر تهران به نيروي انتظامي فاقد مجوز و رديف اعتباري بدون رعايت تشريفات مقرر آيين نامه مالي شهرداري انجام شده است. گزارش هاي توجيهي اجراي 89 پروژه فاقد اعتبار مصوب اوليه به عنوان پروژه هاي اضطراري به مبلغ 33 ميليارد تومان ارائه نشده است. تعدادي ملک مسکوني متعلق به شهرداري در اختيار افراد حقيقي قرار گرفته که نحوه واگذاري، مبالغ حاصل از واگذاري و نيز مجوز واگذاري مشخص نشده است. گزارش تطبيقي بودجه و هزينه هاي شهرداري به شرح زير است. در سال 83، کل درآمدهاي شهرداري 1098 ميليارد تومان، هزينه ها هزار ميليارد تومان، بودجه جاري مصوب 478 ميليارد تومان، هزينه 428 ميليارد تومان، بودجه عمراني مصوب 915 ميليارد تومان و هزينه 574 ميليارد تومان بوده است. سال 84 گزارش حسابرسي از شهرداري تهران تصريح دارد:
امکان شناسايي139 ميليون تومان مانده حساب از بابت مابه التفاوت 888 ميليون تومان وجوه پرداختي و 748 ميليون تومان اسناد هزينه از بابت پرداخت به خانواده شهدا و ايثارگران به دليل ارسال نشدن به موقع اسناد هزينه در انطباق با ماهيت آن ميسر نيست. 15 ميليارد تومان وام ازدواج به زوج هاي جوان اختصاص داده شده است که تا تاريخ تهيه اين گزارش اطلاعات درخواستي در مورد جمع مبالغ پرداختي، جمع وام هاي رسيده و معوق ارائه نشده است. نتايج حاصل از بررسي 400 ميليارد تومان جرائم ماده 100 حاکي از ثبت نشدن کامل رويدادهاي مالي مرتبط با آراي صادره در دفاتر شهرداري تهران است. مجوز پرداخت وام به موسسه قرض الحسنه بسيجيان تحت عنوان وجوه اداره شده، ارائه نشده و نحوه و زمان بازيافت آن مشخص نيست. از 139 ميليارد تومان بودجه توسعه حمل و نقل عمومي تهران حدود 58 ميليارد تومان براي توسعه فضاي سبز و ساير تاسيسات شهري استفاده شده است. مبلغ 18 ميليارد تومان از بابت 47 پروژه مصوب در فعاليت هاي عمراني حذف و مبلغ 2/3 ميليارد تومان از بابت 17 پروژه اضافه شده است. مبلغ 25 ميليارد تومان تحت عنوان هزينه هاي پيش بيني نشده عمراني به تکميل پروژه هاي نيمه تمام و اجرايي پروژه هاي اضطراري 66 پروژه اختصاص داده شده که 60 مورد از اين پروژه ها بدون اعتبار مصوب اوليه بوده است. نتيجه حسابرسي ها در پايان به اين جا مي رسد که بر مبناي گزارش تطبيقي بودجه و هزينه هاي جاري، در سال 84 کل در آمدهاي شهرداري 1165 ميليارد تومان، هزينه ها 1323 ميليارد، بودجه مصوب جاري 557 ميليارد تومان، هزينه هاي جاري 520 ميليارد تومان، بودجه مصوب عمراني 913 ميليارد تومان، و هزينه هاي عمراني 802 ميليارد تومان بوده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر